Geen glitter op fust!

Geen glitter op fust!

De kerstaanvoer komt ondertussen op gang en daarom ziet Royal FloraHolland steeds meer glitters en verf op het meermalig plastic bloemenfust. Dit geeft problemen in de fustwasmachines. "Help mee en voorkom deze vervuiling van het fust. Want schoon fust, dat willen we toch allemaal?", aldus de veiling.

"Onze fustwasmachines krijgen al deze glitters en verf er niet altijd af. De volgende gebruikers ontvangen zo vervuild fust en dat is een grote bron van ergernis. Vervuild fust levert ook extra kosten. Het zorgt namelijk voor oponthoud in onze wasstraten en we moeten het vervuilde fust vernietigen. Het vervuilen van ons meermalig bloemenfust met verf is daarom niet toegestaan. Dit geldt ook voor glitters, die zich door lijmgebruik aan onze fusten hechten."

Plaats behandeld product droog in fust
Gebruik je glitters en/of verf op jouw producten? Laat het behandelde product eerst drogen, voordat je het plaatst in het fust. Zo voorkomt je, dat glitters en verf het fust vervuilen. "Voor de volledigheid verwijzen wij nog naar de Algemene voorwaarden Fust, artikel 3 lid 6: 'Verkoper, koper of vervoerder mag het uiterlijk van het fust niet veranderen, beplakken, beschilderen en ook niet op andere wijze van merktekens, symbolen of namen voorzien, anders dan op de door Royal FloraHolland toegestane manier en plaats.' Wij nemen op onze fustlocaties het vervuilde fust in beslag, maar vergoeden het niet."

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v