Floweracademy.NL erkend als bedrijfsopleiding

Floweracademy.NL erkend als bedrijfsopleiding

Vanaf begin oktober wordt Floweracademy.NL officieel erkend door de VGB, branchevereniging voor de groothandel in bloemen en planten, als bedrijfsopleider voor de bloemen- en plantensector.

Veel handelsbedrijven, vaak leden van de VGB, maken al geruime tijd gebruik van Floweracademy.NL voor cursussen en trainingen met focus op productassortiment en- kwaliteit &afzetbevordering. De combinatie van praktisch en sectorspecifiek zorgen ervoor dat de cursussen en trainingen in de praktijk direct toepasbaar zijn. Daarnaast zijn de opleiders al tientallen jaren bekend met de sierteeltsector en beschikken zij over relevante kennis, ervaring en opleiding.

Met de branche-erkenning komt Floweracademy.NL als onderdeel van een samenwerkingsverband in aanmerking voor de tijdelijke subsidieregeling (NLLD - S regeling) van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Als deze subsidie wordt toegekend dan kunnen medewerkers van VGB leden, die een band hebben met de Nederlandse arbeidsmarkt, gebruik maken van deze regeling en bijna kosteloos scholingstrajecten volgen.

De erkenning houdt mede in dat Floweracademy.NL een branche erkend opleidingscertificaat kan uitreiken. Vanaf heden zal het logo van de VGB dan ook op de certificaten en getuigschriften worden vermeld.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v