Flower Circus slaat zijn tenten op in Slovenië

28-01-2020    11:31   |    Goedemorgen

Op zondag 26 januari heeft Flower Circus voor de eerste keer een show gegeven in Slovenië aan 150 bloemisten. De show was onderdeel van een meerjarig inspiratie- en educatieprogramma wat door Floweracademy.NL al jaren wordt georganiseerd en uitgevoerd.

Dit jaar was de trendshow voor de tiende keer en kreeg de show een extra feestelijke dimensie door de samenwerking met Flower Circus. Tevens volgen op maandag en dinsdag Sloveense bloemisten een cursus gevolgd waarbij commercieel bloemwerk het thema was. De aandacht voor commercieel bloemwerk was ook wat tijdens de show van Flower Circus erg goed werd benadrukt door de designer Mark Frank. Flower

Circusdirecteur John Elstgeest presenteerde de show op een interactieve manier aan de 150 bloemisten uit Slovenië en Kroatië. De show werd geopend door de plaatsvervangend ambassadeur in Slovenië Derk Jan Nauta. Ook op de webapplicatie assortiment van InfoFlowersPlants, waarin alle producten die gebruikt zijn tijdens de show, werd bijzonder positief gereageerd.

Lucas Jansen van Floweracademy.NL was bijzonder trots op zijn 2 oud-leerlingen van de Middelbare Tuinbouwschool Aalsmeer. Dat er op deze wijze een samenwerking ontstaat die “naar meer smaakt” werd wel duidelijk. Alle 3 de bedrijven hebben als doel om bloemenpromotie middels inspiratie, informatie en educatie op een moderne wijze in te vullen. Middels de samenwerking met veredelaars, kwekers, groenleveranciers en met bedrijven als Flower Circus, Floweracademy.NL en InfoFlowersPlants gaan promotie “hand in hand”.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Ja of nee?

Paprikakwekerij Moors brengt op Instagram de koelkaststicker van Jumbo en het Voedingscentrum onder de...