Fleuroselect benoemt nieuwe president

12-02-2019    08:53   |    Goedemorgen

Karol Pawlak wordt de nieuwe president van Fleuroselect, de internationale organisatie voor de sierteeltsector. Dat laat Fleuroselect weten.

Karol Pawlak (links op de foto) is de oprichter van het Poolse Vitroflora, producent van uitgangsmateriaal voor pot- en perkplanten. Het bedrijf is gespecialiseerd in de opkweek van jonge planten van meerjarige gewassen uit zaad, stek en weefselkweek. Vitroflora is een gewaardeerde partner van de meest toonaangevende tuinbouwbedrijven ter wereld.
'In tijden van globalisering en continue verandering is Karol de perfecte man om Fleuroselect verder op de kaart te zetten. De afgelopen zes jaar maakte hij reeds deel uit van onze Raad van Bestuur en bijgevolg kent hij de interne structuur zeer goed. Met zijn ondernemersgeest, expertise in de tuinbouw en persoonlijk netwerk is hij een bijzondere aanwinst voor de organisatie', zegt Jean-Francois Ignasse, salesmanager Europa van PanAmerican Seed en ontslagnemend president ad interim.

Marc Driessen verkozen tot vice-president
De Raad van Bestuur benoemde Marc Driessen, directeur van Beekenkamp Plants Ornamentals, tot vice-president. 'Ik verheug me ten zeerste over het feit dat Marc ermee instemde om mij bij te staan gedurende mijn voorzitterschap. Zijn internationale expertise en commerciële inzichten worden doorslaggevend in onze strategie voor de volgende jaren. Samen nemen we de leiding van deze organisatie op ons en gaan we zorgen voor een stabiele toekomst voor onze leden', stelt Karol Pawlak.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Throwback: Girlpower!

Gedurende de zomerperiode zetten we op deze plek in de nieuwsbrief elke dinsdag en donderdag een 'throwback' naar een bijzonder, opvallend,...