Input gevraagd van bedrijven over corona

12-10-2020    11:22   |    Glastuinbouw Nederland

Door de oplopende coronabesmettingen krijgen veel bedrijven (weer) te maken met de gevolgen van verzuim op het bedrijf. De Taskforce Arbeid, waarin LTO Nederland, Glastuinbouw Nederland, NFO en KAVB samenwerken, zet zich in dit kader intensief in om de belangen van ondernemers te behartigen op het gebied van arbeid. Daarbij is input vanuit de bedrijven erg belangrijk.

Nu de tweede golf een feit is, vinden de genoemde organisaties het van belang om goed inzicht te krijgen in de gevolgen van corona op het gebied van arbeid op de teeltbedrijven. Om de gewenste informatie te verzamelen is op initiatief van Glastuinbouw Nederland en de Werkgeverslijn land- en tuinbouw een enquête opgesteld. Dit wordt gesteund door de Taskforce Arbeid.

Het invullen kost ondernemers of HR-specialisten maximaal drie minuten van hun tijd. Met de bijdrage en inbreng vanuit de teeltbedrijven kan de lobby nog sterker worden uitgevoerd. De enquête staat op de website van de Werkgeverslijn land- en tuinbouw en is te vinden via deze link.

Webinar
De Werkgeverslijn land- en tuinbouw organiseert vandaag om 12.00 uur opnieuw een webinar over de impact van de coronamaatregelen voor werkgevers in de agrarische sector. Tijdens het webinar gaat Diana Eleveld in gesprek met Peter Baltus (projectleider bij LTO Noord) en Peter Loef (beleidsspecialist Arbeid bij Glastuinbouw Nederland) over de laatste actualiteiten aangaande de coronacrisis.
Klik hier voor meer informatie en aanmelding.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws