ELLE Bloemen nu in schap

13-03-2018    09:20   |    Goedemorgen

Mooiwatbloemendoen.nl en de redacties van Elle en Elle Decoration hebben de handen ineen geslagen, wat resulteert in een unieke 76-pagina’s tellende uitgave: ELLE Bloemen. Op 8 maart werd deze door Bloemenbureau Holland samen met de redacties van ELLE en ELLE Decoration feestelijk gelanceerd.

ELLE Bloemen is een eenmalige, exclusieve uitgave met 76 pagina’s vol bloemen. Het magazine wordt aangeboden bij de ELLE en ELLE Decoration in maart en heeft een oplage van 650.000 stuks. Denk aan mode, interieur en eten met bloemen in de hoofdrol. Met het magazine raakt Mooiwatbloemendoen.nl de doelgroep recht in het hart. En niet alleen in Nederland: deze florale ELLE krijgt een editie in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk.

Lancering
ELLE Bloemen werd feestelijk gevierd tijdens het lanceringsevenement op 8 maart in Amsterdam. Samen met de redacties van ELLE, initiatiefnemers The Gardeners, influencers en kopstukken uit de bloemen- en plantenwereld werd dit unieke nummer geïntroduceerd en vol enthousiasme ontvangen. De aankleding van het evenement werd gedaan door The Wunderkammer.  

De copy en fotografie van ELLE Bloemen kunnen ook gebruikt worden op Mooiwatbloemendoen.nl en de drie buitenlandse bloemensites. Daar is binnenkort een handvol artikelen en fotografie te vinden gekoppeld aan dit speciale bloemenmagazine.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws