Dutch Lighting Innovations richt zich op Europa

Dutch Lighting Innovations richt zich op Europa

Dutch Lighting Innovations is een innovatief bedrijf dat belichtingssystemen ontwikkelt en produceert voor de glastuinbouw wereldwijd. Door de grote (internationale) omzetgroei in de afgelopen jaren is uitbreiding van het team voor verkoop, logistiek en ontwikkeling noodzakelijk voor een verdere groei in Europa.

"Na 5 jaar Dutch Lighting Innovations te hebben opgebouwd in het buitenland, vooral in Canada en Amerika, is nu de tijd gekomen om de glastuinbouw in Nederland, Europa en Rusland verder te gaan bewerken", zegt directeur Ton ten Haaf. "Door het veranderende leveranciersaanbod zijn we met de versterking op het personele vlak beter in staat om de thuismarkt beter te bedienen."

Uitbreiding team
Voor de verkoop van led-belichting in Europa is Dennis Janmaat aangetrokken, voor verkoopondersteuning en ontwikkeling Jan Mulder en voor inkoop en logistiek is dat Pim van Eijk. Om de levering en productie in Nederland beter te kunnen stroomlijnen, komt er in Schiphol-Rijk een nieuw kantoor, zodat de verdere groei soepel kan verlopen. Ten Haaf: "Naast de ontwikkeling van HPS-armaturen gaan we ook led-armaturen verder ontwikkelen, want we verwachten de komende jaren een geleidelijke overgang van hogedruknatriumlampen naar hybride belichtingssystemen en later naar full led."

Nieuwe toplighting-armatuur
Voor de glastuinbouw heeft Dutch Lighting Innovations in september 2019 de nieuwe DLI DIODE-serie Toplighting-armatuur op de markt gebracht. Het led-armatuur kan met elk gewenst spectrum worden gemaakt. Standaard zijn er 4 varianten: 2 typen met rood/blauw-spectrum en 2 typen met een full lichtspectrum. Hiermee zijn voor verschillende gewassen op maat led-armaturen met het gewenste kleurenspectrum te maken.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v