Dümmen: Team Gerbera bij Bloemisten Meet-up

19-09-2018    08:25   |    Goedemorgen

Wat is er nu precies verkrijgbaar aan nieuwkomers, bestsellers en specialiteiten in de bloemenbranche? Wat zijn nieuwe ontwikkelingen om op in te spelen? Dit alles komt aan bod bij de Bloemisten Meet-up op 23 september aanstaande bij Gerbera United waar ook Team Gerbera van Dümmen Orange® aanwezig is.

Bij deze bijeenkomst kunnen vakbloemisten, kwekers en veredelaars elkaar op een ontspannen manier bijpraten over hun werk. Dümmen Orange® is partner van Master Florist, het platform waar bloemisten samenwerken om unieke creaties te kunnen leveren en dat de Bloemisten Meet-up organiseert. Voor de veredelaar kan het soms lastig zijn feedback te krijgen van de mensen waar ze het uiteindelijk ook voor doen: bloemisten en hun klanten. Het event biedt Dümmen Orange® Gerbera de kans om rechtstreeks in contact te komen met vakbloemisten en zo informatie te krijgen waarmee nog beter kan worden ingespeeld op hun behoeften.

Samen bereiken we meer
De Bloemisten Meet-up zal live worden bezocht door meer dan 50 vakbloemisten, het bereik strekt zich verder uit naar zo'n 4000 Nederlandse bloemisten in de branche en 50.000 via de diverse sociale mediakanalen. Dümmen Orange® Gerbera toont er niet alleen nieuwe cultivars, maar wil met haar aanwezigheid bij de Bloemisten Meet-up ook laten zien dat we er zijn voor de kwekers én voor de bloemisten die dagelijks werken met onze mooie bloemen: samen bereiken we meer. 

Tickets zijn hier verkrijgbaar. 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws