Dümmen Orange siert Ridderzaal Prinsjesdag

18-09-2018    09:40   |    Goedemorgen

Tuinbouwtrots in de Ridderzaal vandaag tijdens Prinsjesdag. De bloemen van Dümmen Orange, in arrangement van Ton Verzijl, zullen proberen de aandacht af te leiden van alle hoedjes...

Exclusieve bloemdecoraties in de Ridderzaal zetten Prinsjesdag 2018 extra luister bij. Calla’s in verschillende kleuren – waaronder koninklijk oranje en felgeel – voeren daarbij de boventoon. Ook ‘Candle light’-rozen en de chrysanten ‘Merlot’ en ‘Grand Orange’ sieren de Ridderzaal. Veredelingsbedrijf Dümmen Orange heeft net als in 2017 zorg gedragen voor de bloemen.

 

De Haagse arrangeur Ton Verzijl en zijn team maakten de bloemdecoraties die pal naast de troon staan maar ook bij de entree en langs de balustrade. Natasja van Ruiten, marketingspecialist van Dümmen Orange: “Onze Calla’s komen prachtig tot hun recht in deze koninklijke entourage. Prinsjesdag is een prachtige gelegenheid om als Dümmen Orange ons visitekaartje af te geven en we voelen ons voor even hofleverancier.”

 

De bloemkeuze en kleurstelling zijn in samenspraak met de Eerste Kamer, als organisator van de Verenigde Vergadering der Staten-Generaal, bepaald. Bij deze keuze heeft ook de uitstekende houdbaarheid van de bloemen een belangrijke rol gespeeld. Na Prinsjesdag verrast Verzijl bewoners van verzorgings- en verpleeghuizen in de regio Den Haag met de koninklijke bloemdecoraties. 

 

Foto: Ton Verzijl verwerkt volop Calla’s in de bloemdecoraties in de Ridderzaal 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws