Dubbele bescherming

11-09-2019    09:53   |    Goedemorgen

Na de Nederlandse toelating van het biologische beschermingsmiddel V10 breidt Valto verder uit. Onlangs kocht het bedrijf een vierde pand aan op bedrijventerrein Leehove in De Lier.

V10, dat door middel van op twee milde stammen gebaseerde crossprotectie een unieke, dubbele bescherming biedt tegen het zeer schadelijke Pepinomozaïekvirus, heeft naast een Nederlandse toelating inmiddels ook toelatingen in diverse andere landen. Een aantal aanvragen binnen en buiten Europa loopt nog.

In verband met de steeds grotere vraag naar en de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve producten, is uitbreiding van Valto noodzakelijk geworden. Naast uitbreiding in onroerend goed, is er groei te zien in het personeelsbestand. Eerder dit jaar zijn twee onderzoekers het team komen versterken. Zij houden zich bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten, die andere veelvoorkomende problemen in de sector moeten aanpakken.

Daarnaast is Jessica Zuidgeest begin september gestart in de functie van accountmanager. Zij heeft een teelttechnische achtergrond en heeft internationale saleservaring. Ze zal zich bij Valto vooral gaan toeleggen op de verkoop van onze producten en een aanspreekpunt zijn voor zowel nationale als internationale klanten.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws