Drukte achter de schermen

Drukte achter de schermen

Een paar dagen geleden heb je al kennis kunnen maken met het team van HortiContact. Vanuit het mooie Hardenberg zijn Mariëlle, Ceoray, Isabel, Fleur en Stefan druk bezig met de laatste voorbereidingen voor HortiContact.

Maar waar zijn zij momenteel zo druk mee? Het beantwoorden van mails en telefoontjes, de laatste bestellingen plaatsen en nog veel meer werkzaamheden die op laatste moment om de hoek komen kijken.

Over zo'n anderhalve week openen de deuren van Evenementenhal Gorinchem zich voor alweer de 17e editie van HortiContact, dé trots van de Nederlandse Glastuinbouw. Het team in Hardenberg doet het natuurlijk niet alleen. Vanuit locatie Gorinchem worden de dames en heer ondersteund op gebieden als event services en de aankleding van de beursvloer. Zij zorgen er bijvoorbeeld voor dat de stands netjes staan en dat alle signing netjes op de juist plek hangt.

Hoewel het natuurlijk wel druk is, blijft de sfeer op kantoor opperbest. Het hele team kijkt er naar uit om HortiContact 2020 tot een daverend succes te maken!

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v