Deze week Dahliadagen

19-08-2019    08:00   |    Goedemorgen

Vanaf vandaag tot en met vrijdag 23 augustus staan de CNB Dahliadagen op de agenda. Er worden meer dan 140 verschillende soorten dahlia’s geshowd in de showkas van CNB. De show is interessant voor kwekers, veredelaars, bloemisten en exporteurs.

De datum van deze productshow is bewust tegelijk met het Holland Dahlia Event. De showtuin van CNB is namelijk één van de bezoeklocaties, waar 620 verschillende cultivars te bewonderen zijn. Hier is de grootste collectie van het beschikbare handels assortiment te zien. De collectie is daarnaast ook nog aangevuld met nieuwe cultivars. De vazenshow in de showkas is hier een mooie aanvulling op.  

Showtuin
Dit jaar is de showtuin te vinden bij De Tulperij (Oude Herenweg 16B) in Voorhout. Deze mooie locatie is goed bereikbaar en biedt genoeg parkeergelegenheid. Daarbij is de showtuin alle dagen toegankelijk voor zowel consumenten als vakpubliek. De CNB Dahliadagen zijn elke dag van 8.30 uur tot 17.00 uur geopend en de toegang aan de Heereweg 347 in Lisse is gratis.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Aanmelden Spring Fair

Voor je het weet is het weer lente! Een periode waarin consumenten hun tuin weer zomerklaar willen maken. De...