30.000 stemmen op 'Mijn Bloemist van het jaar'

21-05-2015    08:35

Begin maart is de verkiezing 'Mijn Bloemist van het Jaar' van start gegaan. Inmiddels hebben ruim 30.000 (!) consumenten gestemd op hun favoriete bloemist. Hiermee is het totaal aantal stemmen dat twee jaar geleden is uitgebracht overtroffen.

Stemmen kan nog tot en met 30 mei a.s.. Aan de hand van consumentenstemmen, mysteryshopperbeoordelingen en een kritische beoordeling door de vakjury, bestaande uit Chantal Riedeman (Shopology), Francesco de Haan (Flow accountants) en Lilian Ebus (Nizza Bloembinders; winnaar 2013), worden medio juni de 12 provinciewinnaars bepaald. Zij strijden in het vervolg van de verkiezing met elkaar om de felbegeerde titel 'Mijn Bloemist van het Jaar 2015-2016'. Op 4 november wordt de winnaar bekend gemaakt. 

Verkiezing Mijn Bloemist van het Jaar
De verkiezing is een initiatief van branchevereniging VBW, bloemistenvakblad Bloem & Blad en steekschuim- en snijbloemenvoedingproducent Smithers-Oasis en wordt mede mogelijk gemaakt door FloraHolland, Alflora, Waterdrinker Aalsmeer en de stichting Sociaal Fonds Bloemendetailhandel. 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Mamabubbel...

In het afgelopen jaar hebben moeders meer rollen vervuld dan ooit. Vaak vanuit huis zijn de moeders: juf, kok,...