'Choose what makes your heart bloom'

'Choose what makes your heart bloom'

De evenementen nemen weer toe en FleuraMetz laat zien dat zij dé leverancier zijn voor elk event. Zo levert FleuraMetz tot aan de deur op elke dag van de week op verschillende locaties in verschillende landen. De bloemenexporteur levert over de hele wereld en probeert alle klanten te voorzien van de mooiste bloemen en planten.

Dankzij een nauwe samenwerking met LM Fashion Flower Productions is FleuraMetz vanaf mei aanwezig bij verschillende nationale en internationale evenementen zoals het Eurovisie Songfestival, het Bachelor Press Event, de Vogue Flower Market en nog meer.

Bij een event zoals de Vogue Flower Market werkt FleuraMetz graag met haar preferred suppliers. De preferred suppliers hebben prachtige producten geleverd, de consument heeft ervan genoten, en bloemisten doen dat nu nog van de inspiratie. Het was een fijne samenwerking met: Hydrangea World, Takii, Unicum, Zentoo, Dümmen Orange Calla, Danziger en Every.Alstroemeria.

Unieke ervaring
Dat FleuraMetz op de meest bijzondere plekken levert weten de chauffeurs als geen ander. Afgelopen zaterdag heeft een oud- chauffeur (hij is al een tijdje met pensioen) de bloemen geleverd bij de tuinen van het Rijksmuseum in Amsterdam. Samen met zijn vrouw leverde hij de bloemen af op locatie, voor de deur. 'Zo bijzonder en zo gaaf!'. Zijn vrouw maakt foto's en samen genieten ze van het bezoek.

Het is bijzonder om op zo veel locaties aanwezig te kunnen zijn en voor zo veel verschillende events klaar te kunnen staan. FleuraMetz wil de full-servicepartner van elke bloemist zijn door scherp in te kopen, duurzaam geteelde producten, last-minute bestellingen en creatieve en logistieke oplossingen.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v