CC depot verhuist naar Hazerswoude-Dorp

11-02-2019    14:31   |    Goedemorgen

Container Centralen verhuist zijn depot in Bleiswijk naar een nieuwe locatie, in Hazerswoude-Dorp. Het nieuwe gebouw is groter dan het huidige en heeft meer ladingdocks. Klanten kunnen er terecht vanaf woensdag 1 mei.

De verhuizing naar Hazerswoude-Dorp heeft te maken met de herontwikkeling van het terrein in Bleiswijk, waar Container Centralen is gevestigd. Hier worden momenteel de verkochte gebouwen van Royal FloraHolland gesloopt. Container Centralen huurt daarom nu het voormalige gebouw van Baas Plantenservice in Hazerswoude-Dorp. Ook het depot van Royal FloraHolland verhuist mee van Bleiswijk naar Hazerswoude-Dorp. Een belangrijk voordeel van dit pand is dat het speciaal ontworpen is voor plantenlogistiek.  Er is ruimte voor veel meer ladingdocks. Hierdoor zullen de wachttijden voor CC- en RFH klanten voortaan minimaal zijn.


Opening
De opening van het nieuwe depot is op woensdag 1 mei. Over de dock-nummers waar u zich kunt melden voor Container Centralen en Royal FloraHolland services wordt u later geïnformeerd. 
Het adres van het nieuwe depot is: Denemarkenlaan 11, 2391 PZ Hazerswoude-Dorp. Voor meer informatie: bel 0235 544 020 en vraag naar Emiel van Grinsven.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws