Buiten openingstijden en in het weekend afleveren

13-01-2021    10:02   |    Royal FloraHolland

Connect logistiek en Sierteelt Direct leveren Connect handel binnen één uur na ontvangst af bij klanten op de diverse locaties van Royal FloraHolland.

De vraag naar afleveren buiten deze standaard openingstijden en ook in de weekenden wordt steeds groter. Om aan deze klantvragen te voldoen, heeft Royal FloraHolland op 1 januari 2021 een uitbreiding op de bestaande dienstverlening geïntroduceerd. Royal FloraHolland onderzoekt in een pilot hoe groot deze behoefte werkelijk is en wil zo klanten beter van dienst zijn in de directe stromen.

Wat is nieuw?
1. Afleveren Connecthandel buiten openingstijden: de mogelijkheid om Connecthandel van maandag t/m vrijdag buiten de standaard openingstijden af te leveren.
2. Afleveren Connecthandel in het weekend: de mogelijkheid om Connecthandel in het weekend af te leveren.

Voordelen zijn dat je doordeweeks eerder kunt starten met jouw proces, je kunt door- en voorwerken in het weekend en je jouw producten kunt ontvangen op het moment dat jij dat wilt. Heb je als koper incidenteel of structureel behoefte aan bovenstaande dienstverlening? Neem dan contact op met de betreffende locatie. Zij zorgen ervoor, dat de handel op het juiste moment wordt afgeleverd in jouw box. Lees hier meer informatie.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Sensoren op hun plek...

ACTUEEL HORTI THEMA - Bij 30MHz, het dataplatform dat telers ondersteunt om het maximale uit hun planten te...