Blok 2 'Teeltexpert' in september

09-07-2021    09:00   |    Goedemorgen

Kennis van de teelt wordt steeds belangrijker binnen productiebedrijven. Hoe stuur je een plant voor een optimale kwaliteit en productie, met oog voor een laag energieverbruik? Welke nieuwe technieken kun je hierbij toepassen om een teeltplan te optimaliseren? En hoe vertaalt dat zich naar andere productielocaties op de wereld?

Dit alles maakt het vak van teeltspecialist steeds complexer. Naar aanleiding van vragen uit het bedrijfsleven hebben Lentiz en Inholland Academy de training Teeltexpert ontwikkeld. De training start in een combinatie van on & offline op dinsdag 7 september. Inschrijven is nog mogelijk, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Theorie en praktijk
De training Teeltexpert bestaat uit vier blokken van elk 8 bijeenkomsten combinatie online en fysiek bij Inholland Delft: Toegepaste biologie, Teelt, Klimaat en energie en Tuinbouw, innovatie en techniek. Het scholingstraject is afgestemd op werknemers die al ervaring hebben in de glastuinbouw en zich verder willen ontwikkelen tot teeltspecialist. Door middel van opdrachten die op het eigen bedrijf worden uitgevoerd, wordt de theorie gekoppeld aan de praktijk.

Voor de blokken 2,3 en 4 kan nu worden ingeschreven. Bezoek voor uitgebreide opleidingsinformatie, downloads en actuele data de website.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Welke kleur?

Wist je dat alle medewerkers die in de kas bij Roots werken iedere dag een andere kleur shirt dragen ten...

Tomato Throwback

Van der Voort Tomaten denkt op Instagram nog eens terug aan de opening van het Prominent DC in 2002. Als lid...