Benfried overgenomen

Benfried overgenomen

Het Belgische landbouwconcern Arvesta neemt Benfried uit Den Hoorn over, meldt AgriHolland. Benfried is een toeleverancier voor de tuinbouwsector. Het bedrijf levert een breed assortiment gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen en tuinmateriaal. Onder het eigen label 'Multigrow' verkoopt Benfried ook duurzame steenwolproducten.

Voor de klanten van Benfried verandert er vrijwel niets. De huidige manier van bedrijfsvoering blijft vrijwel ongewijzigd en telers die ook internationaal leveren zullen op dezelfde manier beleverd blijven worden.

Arvesta is een landbouw- en tuinbouwconcern met meer dan 40 merken. Het bedrijf is actief in veevoeders, de toelevering van akker- en tuinbouwbedrijven en mechanisatie. Daarnaast vallen ook 250 Aveve-winkels en 3 Eurotuin-winkels onder de groep. De jaarlijkse omzet bedraagt 1,5 miljard euro.

Benfried heeft naast de hoofdvestiging in Den Hoorn ook vestigingen in Honselersdijk, Berkel en Rodenrijs en Moerkapelle. Het bedrijf realiseert een jaarlijkse omzet van 41 miljoen euro. De onderneming heeft ruim 70 medewerkers.

Bron: AgriHolland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v