'Bedrijfskleding bestellen kan makkelijker en sneller'

'Bedrijfskleding bestellen kan makkelijker en sneller'

Met S.E.M., een nieuw kleding management systeem van XL Bedrijfskleding, gaat het bestellen van nieuwe kleding sneller en makkelijker, zo liet Roland van Gulik vanochtend op Paprika Tasty Radio weten. De online module werd zorgvuldig door het bedrijf ontwikkeld en de reacties van gebruikers zijn positief.

Veel mensen bestellen bedrijfskleding nog via de e-mail of via Excel-bestanden. Echter, dit blijkt in de praktijk zeer foutgevoelig en het kost bovendien veel tijd. Bovendien wil je niet dat een logo verkeerd wordt afgebeeld of dat de maten niet goed zijn. Volgens Roland van Gulik, directeur van XL Bedrijfskleding, kan dat door middel van het online systeem S.E.M. nu anders. Met deze online bestelmodule kun je veel tijd besparen en ergernis voorkomen. Dat betekent overigens niet dat alles nu alleen digitaal verloopt. De inzet van gespecialiseerde mensen bij XL Bedrijfskleding is en blijft belangrijk om ervoor te zorgen dat de bestelde kleding altijd volledig naar wens is, aldus Van Gulik op de tuinbouwzender van Nederland.

Ben je benieuwd hoe het systeem werkt en wat XL Bedrijfskleding in de markt onderscheidt, maar heb je de uitzending gemist? Luister het hele gesprek dan hier terug.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v