Beekenkamp Plants, morgen live op Paprika!

03-09-2020    09:11   |    Goedemorgen

Het is de week van de veredeling en rassenkeuze op Goedemorgen en Paprika. Morgen maakt Beekenkamp Plants daarom zijn opwachting op de tuinbouwzender van Nederland. Cor Bremmer, Commercieel Directeur Beekenkamp Plants Ornamentals en Product Manager Jaap Solleveld komen naar de studio in Bergschenhoek.

In de live radio-uitzending spreken we met Beekenkamp over het proces van veredeling naar een plant in de winkelschappen. Hier komt namelijk een hele boel bij kijken. Denk aan: de keuze voor nieuwe veredeling, veredelingstechnieken, testen in alle klimaten, houdbaarheidstesten, steklocaties in Afrika, productielocaties in Nederland, een concept eromheen bedenken etc.

Beekenkamp is een jonge planten producent met producten uit zaad en stek, maar is ook zelf veredelaar. Bremmer en Solleveld vertellen daar meer over. Schakel dus op tijd in om niets te missen. De uitzending met Beekenkamp Plants is morgen te horen tussen 10.00 en 11.00 uur.

Gebruik de Paprika-app voor iOS of Android of de app van TuneIn, die hier te downloaden is. Je beluistert dé tuinbouwzender van Nederland in de kas, op kantoor, thuis en onderweg. Alle live uitzendingen zijn later op de dag ook terug te luisteren via goedemorgen.podbean.com.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Welke kleur?

Wist je dat alle medewerkers die in de kas bij Roots werken iedere dag een andere kleur shirt dragen ten...

Tomato Throwback

Van der Voort Tomaten denkt op Instagram nog eens terug aan de opening van het Prominent DC in 2002. Als lid...