Aftellen tot de Dag van de Kerstster

24-11-2020    09:59   |    Goedemorgen

Het Kerststerrenseizoen is in volle gang: de veelzijdige seizoensplant is vooral nu volop verkrijgbaar in vele maten én kleuren. Dit seizoen pakken de consumentenmedia uit met Kerststerren als ideaal decoratie-item. Zij verstevigen de rol van de plant in de tradities in de tradities rond feestmaand december. Voor frisse ideeën biedt de speciale aftelkalender houvast voor elke creatieve ondernemer. De aftelkalender telt af naar de Dag van de Kerstster die traditioneel op 12 december wordt gevierd.

Tijdens dit feestseizoen zijn tradities belangrijker dan ooit; ze geven houvast en zorgen voor verbinding. Daarentegen is verfrissing van diezelfde tradities enorm belangrijk. Tradities met nieuwe aanvullingen of in een nieuw jasje trekken juist nu volop de aandacht; de ideale kans voor de Kerstster. De seizoensbloeier is door de enorme ontwikkeling van het assortiment in verschillende kleuren en maten een graag geziene plant in het assortiment. Voeg hier eigentijdse toepassingen aan toe en succes is verzekerd.  

12 trendy stylingideeën
Dit jaar wordt de bloemist een aftelkalender aangeboden, waardoor ze op een verrassende manier samen met hun klanten kunnen aftellen naar de Dag van de Kerstster (12 december). Bij de aftelkalender worden 12 Kerststertoepassingen aangeboden, mede geïnspireerd door de redacties van gerenommeerde consumentenbladen in Nederland en België. De bloemist kan de aftelkalender, samen met 12 toepassingsideeën, verzorgingstips én nog zeven praktische tips voor winkelinrichting eenvoudig downloaden of aan te vragen via e-mail Charlotte@spam-protectconceptfactory.eu. 650 tuincentra in Nederland en België én 1.350 bloemisten in Nederland hebben de aftelkalender (en al het extra’s) persoonlijk in hun mailbox ontvangen.

Promotiecampagne Nederland en België
Stars for Europe biedt Nederlandse en Belgische bloemisten ondersteuning met promotieactiviteiten om consumentaankopen van Kerststerren te bevorderen. Er is een PR-campagne ontwikkeld gericht op tijdschriften, online magazines, dagbladen en social influencers. In de campagne is er - behalve voor eigentijdse stylingtips - ook aandacht voor de Dag van de Kerstster. Publicaties zijn onder meer te zien via de Facebookpagina Kerstster.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Sensoren op hun plek...

ACTUEEL HORTI THEMA - Bij 30MHz, het dataplatform dat telers ondersteunt om het maximale uit hun planten te...