Adomex presenteert nieuw inspirerend magazine

08-11-2018    10:35   |    Goedemorgen

Adomex presenteerde op de stand van de FloraHolland Trade Fair haar nieuwe magazine ‘Green Powers’. Het assortiment snij- en decoratiegroen is hierin op een vernieuwende manier vormgegeven door bloemstylist en creatief brein Sarah Dikkers, te weten naar de vorm van het blad.

In aanloop naar de beurs had arrangeur Sarah Dikkers het idee een nieuw magazine vorm te gevenvan het brede en diepe assortiment groen. Hier kwam een verrassend concept uit. Sarah legt uit: “Ik heb gekeken naar de vorm van het blad. Je komt zoveel verschillende bladvormen tegen: van waaiervormig en puntig tot rond met inkepingen, van vol en krullerig tot lang en smal. De vorm van het blad zorgt voor een specifieke uitstraling van het boeket. Elke vorm roept een bepaald gevoel op. Maar welke vorm kies je nou voor welke sfeer van het boeket?­”

 

Leaf shapes

Het groenassortiment is daarom in het magazine overzichtelijk ingedeeld in zes verschillende categorieën. “De indeling is naar vorm van het blad, ofwel ‘leaf shapes’, vervolgt Sarah. De volgende categorieën onderscheiden wij: PALM (waaiervormig blad), ELLIPSE (ovaalvorming blad), BUSH (struikvormig blad), GRASS (lange, dunne vormen), MOSS (mosachtige vormen) en VARIOUS (overige vormen). Wij denken hiermee de klant een handig en inspirerend overzicht te geven.”


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Groentepakket voor artsen

Zo’n 150 huisartsen en verpleegkundigen krijgen morgen van de patiënten met Diabetes type 2 een groentepakket overhandigd. Artsen en...

Magazine 365 dagen bloemen

Deze maand ontvangen 36.000 Europese bloemisten het inspiratiemagazine '365 dagen bloemen' op hun deurmat, via een vakblad of via hun...