Heijmans nieuwe technische partner RFH

Heijmans nieuwe technische partner RFH

Sinds 1 mei 2019 verzorgt CBRE het technisch beheer en onderhoud van de terreinen, gebouwen en installaties van Royal FloraHolland. Dit contract loopt op 1 mei aanstaande af en na een uitvoerige en grondige selectieprocedure is de overeenkomst verstrekt aan een nieuwe partner. Vanaf 1 mei 2024 neemt Heijmans de werkzaamheden van CBRE over op onze hubs in Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg.

Na de voorlopige gunning in november 2023 zijn de afgelopen maanden de details van dit omvangrijke contract uitgewerkt, doorgesproken en vastgelegd. Coen Meijeraan, Manager Real Estate &Facility Management (RE&FM): "We zijn na een intensief traject tot overeenstemming gekomen met Heijmans voor de komende 6 jaar en kijken uit naar deze samenwerking. Eerder deze maand is een transitiefase gestart, zodat Heijmans vanaf 1 mei goed van start kan."

Overeenkomst met impact
Het gaat om een belangrijke overeenkomst die nagenoeg al het technische beheer en onderhoud van terreinen, gebouwen en installaties op de RFH-hubs in Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg omvat. Friso Sijbertsma, manager Assetmanagement voor RE&FM: "Deze overeenkomst is de kern van het beheer & onderhoud van de afdeling RE&FM en vormt de basis voor zowel veiligheid als de gebouwbeleving van onze medewerkers, gebruikers en huurders.''

Van CBRE naar Heijmans
Coen Meijeraan vervolgt: “Ik kijk uit naar de voortzetting van de samenwerking met de collega’s die overstappen naar Heijmans. De inzet en toewijding die deze medewerkers dagelijks tonen, is heel belangrijk voor de continuïteit en kwaliteit van de dienstverlening aan onze klanten. Het is fijn en goed te zien dat Heijmans voor een warm welkom voor deze collega’s zorgt."

Aandachtspunten in de selectieprocedure
In de selectieprocedure is extra gelet op de betrouwbaarheid en voorspelbaarheid van de dienstverlening zodat de continuïteit en kwaliteit geborgd wordt. Coen Meijeraan: ”We streven naar optimale klanttevredenheid en hechten groot belang aan vastgoed en assets die technisch en veilig op orde zijn.” Friso Sijbertsma vult aan: “We zien in Heijmans een samenwerkingspartner die hier invulling aan kan geven en bovendien een match heeft met de cultuur van Royal FloraHolland.”

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v