GreenV stelt Chief Commercial Officer aan

GreenV stelt Chief Commercial Officer aan

Per 1 februari 2023 is Anneke van de Geijn in dienst getreden als Chief Commercial Officer bij GreenV, de internationaal opererende groep van bedrijven die actief is in de tuinbouwsector en op dit moment bestaat uit Prins Group (kassenbouw), Stolze (installatietechniek), GreenV Indoor (daglichtloos telen), HT Verboom (interne transportsystemen) en Prins USA (verkoop en installatie in USA).

GreenV, opgericht in 2021, wil snel opschalen in de internationale tuinbouwsector. De groep van individuele bedrijven werken naadloos met elkaar samen en bieden elk de beste technologie, producten en diensten aan in hun categorie. Samen met partners binnen en buiten de GreenV-groep wordt intensief samengewerkt, waardoor het gehele proces van design, uitvoering, oplevering en operatie tot en met de lokale service vlekkeloos verloopt.

Anneke van de Geijn is een ondernemende en ervaren leider met een uitgebreide achtergrond in sales, marketing, onderzoek en ontwikkeling, wereldwijd programma management en productie. Jan Derck van Karnebeek, CEO van GreenV, licht toe: “GreenV heeft een sterke uitgangspositie in een aantrekkelijke, wereldwijde groeimarkt. Ons doel is om samen met onze klanten als wereldspeler succesvol verder te groeien. We zijn verheugd dat Anneke de rol van CCO van GreenV is gaan vervullen. Anneke heeft een brede achtergrond en veel ervaring met waardecreatie samen met klanten en het realiseren van groei op wereldmarkten.” Anneke is in zowel de business-to-business als business-to-consumer voedingsmarkt actief geweest, in rollen als Global Marketing Director, Global Sales Director, Commercial Director en Chief Commercial Officer. Ze heeft divisies binnen een grote multinational geleid en haar laatste rol was CCO van een scale-up bedrijf.

Van de Geijn kijkt vol energie uit naar haar nieuwe uitdaging: “De bedrijven binnen GreenV zijn ondernemende, innovatieve en gevestigde leiders in de tuinbouwsector. Ik kijk er naar uit om, samen met de teams, onze klanten verder te laten floreren en wereldwijd bij te dragen aan het succes en de sterke positie van onze klanten.”

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v