Directeur Bionext vertrekt door reorganisatie

Directeur Bionext vertrekt door reorganisatie

Door onder meer een aantal grote financiële tegenvallers het afgelopen jaar is een noodzakelijke reorganisatie doorgevoerd om de vaste kosten bij Bionext te verlagen. Als gevolg van deze organisatieverandering is de rol van externe directeur komen te vervallen waardoor Michaël Wilde de organisatie per 1 april verlaat.

Het Dagelijkse Bestuur van Bionext heeft een noodgedwongen reorganisatie doorgevoerd om de vaste kosten te verlagen. Als gevolg van deze organisatieverandering is er in goed onderling overleg besloten dat externe directeur Michaël Wilde de organisatie per 1 april verlaat.

Bestuursvoorzitter Jan Groen: “Voor het bestuur was dit een zeer moeilijk maar noodzakelijk besluit. Michaël heeft de afgelopen jaren veel betekend voor de zichtbaarheid van de biologische sector en heeft er mede voor gezorgd dat biologisch een belangrijke pijler is geworden in de voedsel- en landbouwtransitie in Nederland. Wij willen hem bedanken voor zijn tomeloze inzet en wensen hem het allerbeste voor de toekomst.”

Michaël Wilde: “Het is met pijn in mijn hart dat ik afscheid neem van mijn fantastische collega’s bij Bionext. Ik neem nu een korte ‘time out’ en ga nadenken over mijn toekomst. Wat er ook op mijn pad komt, ik zal mij altijd vol overgave blijven inzetten voor de biologische beweging.”

Deze reorganisatie leidt tot financiële rust zodat Bionext en haar drie dragende verenigingen de komende jaren in staat zijn om de belangen van de sector optimaal te behartigen. De taken van Michaël worden overgenomen door algemeen directeur Jean-Paul Lindeboom en andere teamleden van Bionext.


Michaël Wilde was onlangs nog te horen op Hortibiz Newsradio:

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meest gelezen