BVO-opgave leden RFH

BVO-opgave leden RFH

Alle Royal FloraHolland-leden ontvangen begin maart weer de mail om de BVO over 2022 op te geven. Ieder lid van de coöperatie is de verplichting aangegaan om de volledige afzet direct of indirect, via Royal FloraHolland af te rekenen en te melden.

"Dat betekent dat al onze leden naast hun klok- en directe handel ook hun BVO (handel buiten de veiling om) op moeten geven. Alleen op die manier is er sprake van een gelijk speelveld en profiteren alle leden mee van de betalingszekerheid en de faciliteiten die onze internationale digitale marktplaats biedt", aldus Royal FloraHolland.

Als coöperatief bedrijf wil Royal FloraHolland invulling blijven geven aan de twee belangrijkste redenen voor de coöperatie: optimale prijsvorming voor onze leden tegen zo laag mogelijke kosten. "Daarvoor organiseren we een internationale sierteeltmarktplaats met een digitaal platform en fysieke hubs met dienstverlening, die aansluit op de behoeften van onze leden en hun kopers. Ieder lid kan zich daarmee zo goed mogelijk positioneren op ons platform en bij de kopers."

Lees hier verder

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v