"Directeur" Hobaho plant bollen op Keukenhof

Directeur Hobaho plant bollen op Keukenhof

Algemeen directeur Theo Aanhane van Hobaho deed mee aan ‘directeur voor 1 dag’ en gaf het stokje over aan Jake Grootscholten, 4de jaars student Tuinbouw & Agribusiness aan de Hogeschool Inholland. Sinds 1 oktober is Theo Aanhane officieel algemeen directeur van Hobaho en na een regenachtige periode kon er afgelopen donderdag eindelijk geplant worden in de Hobaho tuin op Keukenhof. Jake Grootscholten viel met zijn neus in de boter. Hij mocht die dag in de rol van 'directeur voor 1 dag' bollen planten in de Keukenhof. Hobaho steunt Keukenhof al jaren en hecht veel waarde aan de Hobaho tuin.

"Keukenhof kijkt uit naar hun 75 jarig jubileum volgend jaar. Er staan vele mooie activiteiten gepland voor een bijzondere mijlpaal. Hobaho wenst Keukenhof en de hele bloembollensector een mooi en bloeiend voorjaar toe. In het voorjaar nodigen we Jake nog een keer uit om mee te gaan naar Keukenhof, zodat hij zelf het resultaat van zijn werk kan gaan bewonderen."

Directeur voor 1 dag is een samenwerking tussen HortiHeroes, Seed Valley, Fruit Tech Campus (Foundation), Greenport Duin- en Bollenstreek, Greenport Aalsmeer en Glastuinbouw Nederland.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v