Gezonde supportactie van Greenco en Tomatoworld

Gezonde supportactie van Greenco en Tomatoworld

Greenco en Tomatoworld bundelen hun krachten om Team Westland en de Girls Empowerment Foundation te ondersteunen. We roepen jullie hulp in bij deze leuke en gezonde actie.

Team Westland: Elk jaar beklimt een moedige groep mensen de Col du Tourmalet in Frankrijk, dit kunnen ze doen door te wandelen, hard te lopen of te fietsen. De opbrengst van deze inspanningen wordt ingezet ter ondersteuning van diverse regionale kanker-gerelateerde doelen. Ook wordt een deel van de opbrengst gebruikt voor het vervullen van laatste wensen van individuen uit de regio met een levensbedreigende ziekte.

Girls Empowerment Foundation (GEF): De missie van de Girls Empowerment Foundation is helder en edel: het bevorderen van onderwijs voor meisjes in ontwikkelingslanden. Het doel is om deze meisjes te voorzien van de kennis en kracht die nodig zijn om zich te ontwikkelen tot zelfstandige vrouwen. Om dit te bereiken, biedt de stichting ondersteuning op het gebied van onderwijs, huisvesting, veiligheid en voeding. De Westlandse tak van de Girls Empowerment Foundation (GEF Kenia) zet zich opnieuw in voor een nobel doel met hun jaarlijkse fiets- en wandelevenement in Frankrijk. Van 24 juni tot 28 juni 2024 zullen deelnemers genieten van sportieve uitdagingen te midden van de adembenemende landschappen van de Aude. Naast de gebruikelijke racefietsroutes is er nu ook de mogelijkheid om te wandelen en te mountainbiken.

Wat kun jij doen?
Je kunt bijdragen aan deze goede doelen door de speciale Tommies Juichbox van 1 kg tomaten aan te schaffen, die wordt gesponsord door Greenco. Voor slechts €7,50 per doosje geniet je van heerlijke Nederlandse snoeptomaten. De gehele opbrengst van de verkoop zal eerlijk verdeeld worden tussen Team Westland en de Girls Empowerment Foundation. "We hebben een schenking ontvangen van 500 kg Nederlandse Tommies van Greenco", laat Tomatoworld weten. "Wees snel met je bestelling, want op = op!"

Je kunt de Juichbox bestellen vóór 28 maart a.s. via dit bestelformulier. In de tweede week van april (week 15) zijn de boxen beschikbaar om opgehaald te worden bij Tomatoworld, Zwethlaan 2 in Honselersdijk. De exacte datum en tijd volgt per mail na bestelling. "Laten we samen juichen voor een betere toekomst en de wereld een stukje mooier maken! Samen maken we het verschil."

 

Bron:

Deel artikel