60-jarige Valk viert feest: 'Wij draaien op innovatie'

60-jarige Valk viert feest: 'Wij draaien op innovatie'

Van der Valk Horti Systems bestaat 60 jaar en dat werd afgelopen weekend uitgebreid gevierd. Op vrijdag en zaterdag was het een drukte van belang bij het bedrijf, dat direct ook het nieuwe pand officieel opende.

Het nieuwe pand aan Zwartendijk in Monster is een productielocatie, waar alle materialen voor Van der Valk Horti Systems en Van der Valk Solar Systems worden geproduceerd, zo vertelde Rob Bekkering, Commercial Manager Van der Valk Horti Systems vanochtend op Hortibiz Newsradio. Daarbij is aan alles gedacht. "Een nette werkomgeving zorgt ervoor dat ook het uitgaande product van hoge kwaliteit is. Dat zit in ons DNA", aldus Bekkering. Ook de gloednieuwe sportruimte ziet er gelikt uit. "Fitte mensen helpt tegen ziekteverzuim, dus het is fijn om deze faciliteiten te hebben."

Van der Valk Horti Systems bestaat dit jaar 60 jaar. Het bedrijf staat bekend als vernieuwer binnen de tuinbouwsector. "Innovatie is waar wij op draaien en waar we nog steeds dagelijk mee bezig zijn", laat Bekkering weten. "We willen voorop blijven lopen, dus moet je ook met nieuwe uitvindingen blijven komen. Dat mogen mensen van ons verwachten en dat doen wij ook graag."

Afgelopen vrijdag werden klanten en relaties op de nieuwe locatie ontvangen, op zaterdag vond een familiedag voor medewerkers plaats. "We wilden laten zien wat we hier elke dag doen en we zijn ook gewoon trots op onze nieuwe locatie en faciliteiten. We hebben 150 tot 160 medewerkers, dus het was ook op de zaterdag aardig druk. Een leuk feest, mooi om dat met elkaar te kunnen doen."

Bekijk hieronder enkele foto's van de open dag en luister het gesprek met Rob Bekkering op Hortibiz Newsradio van vanochtend terug:


 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v