Succesvolle radiodag op drukke Kom in de Kas

Succesvolle radiodag op drukke Kom in de Kas

Hortibiz Newsradio maakte gisteren op de tweede dag van Kom in de Kas live radio op locatie Noukoop-Nootdorp. De zondag trok maar liefst 13.000 bezoekers, zo laat de organisatie weten. Op de zaterdag werden ook al 9.000 geïnteresseerde consumenten welkom geheten.

Het mooie weer speelde uiteraard een belangrijke rol tijdens het weekend. Dankzij de zon en de aangename temperaturen waren veel mensen erop uit getrokken om een kijkje in de tuinbouw te nemen. De organisatie van Kom in de Kas-locatie Noukoop-Nootdorp was dan ook enthousiast over het verloop van het evenement dat in deze regio in totaal ruim 22.000 bezoekers trok. Daarbij viel vooral de positiviteit en het enthousiasme van de bezoekers op.

Hortibiz Newsradio maakt gisteren, op de zondag de hele dag live radio vanaf Nieuwkoop Paprika’s. Daarbij werd niet alleen muziek gedraaid, maar werden ook deelnemers en bezoekers gesproken. Luisteraars konden live meeluisteren, maar vanochtend wordt ook nog een compilatie van een uur uitgezonden op Hortibiz Newsradio. Je kunt het uur met de leukste gesprekken hieronder ook nog een keer terugluisteren. De uitzending van Hortibiz Newsradio tijdens Kom in de Kas werd mede mogelijk gemaakt door KG Systems, Lensli, Efficient at Work, Skytree, Berg Ruimtescheppen, JB Groep, Benfried en Sea Horse Diving. 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v