Vierde telling stapelwagens

Vierde telling stapelwagens

De regeling Stapelwagenhuur Intern Gebruik (SIG) zorgt ervoor dat er jaarrond voldoende stapelwagens beschikbaar zijn op de veiling. Iedere klant die binnen het veilinggebouw gebruik maakt van stapelwagens, sluit een boxcontract af met Royal FloraHolland. De vierde telling vindt binnenkort plaats.

"De hoogte van het afgesloten boxcontract vergelijken we aan het einde van het jaar met het werkelijke aantal in gebruik zijnde stapelwagens. Tussen maandag 21 november en zondag 4 december 2022 komen we bij jullie langs voor een controle-telling van het aantal stapelwagens. De controle kan eventueel uitlopen naar week 49", aldus Royal FloraHolland.

Hoe werkt de telling?
In week 47 en 48 komen Royal FloraHolland-medewerkers bij elke boxhouder en op elke locatie langs om het aantal aanwezige stapelwagens te tellen. "Na deze telling laten wij een kopie van het telformulier achter, zodat je weet hoeveel stapelwagens wij bij jullie geteld hebben. Deze telling heeft geen directe gevolgen. Pas na een aantal tellingen stellen we het gemiddelde resultaat vast. Wanneer nodig passen we dan in overleg met jullie het boxcontract naar boven of naar beneden aan."

Lees hier meer informatie

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v