Valstar en Van Eijk starten bij RFH Naaldwijk

Valstar en Van Eijk starten bij RFH Naaldwijk

Royal FloraHolland stopt per 1 januari 2024 definitief met Flower Handling Services (FHS). Op die datum starten Valstar Handling uit Kwintsheul en Van Eijk Handling uit Rijnsburg ieder eigen uitpakactiviteiten op de hub Naaldwijk. Beide bedrijven maken gebruik van bestaande ruimtes en machines van FHS. Zij zullen de uitpak-activiteiten naar eigen inzicht invullen.

Door de start van Valstar en Van Eijk blijven er voor kwekers opties aanwezig om desgewenst uitpakactiviteiten te laten verrichten op de Royal FloraHolland hub in Naaldwijk. Hieraan is binnen Royal FloraHolland de afgelopen periode prioriteit gegeven. De overdracht van activiteiten voor diverse kwekers wordt door RFH account- en relatiemanagement de komende weken actief begeleid. Doelstelling is dat voor de start van 2024 alle klanten van FHS verzekerd zijn van passende dienstverlening.

Royal FloraHolland heeft diverse opties onderzocht. Daaruit bleek dat stoppen met FHS onvermijdelijk was. Uitvoering van deze activiteiten kon niet langer kosteneffectief plaatsvinden. Bij het onderzoeken van mogelijke opties is gesproken met zowel geïnteresseerde kwekers als diverse commerciële handling partijen. Royal FloraHolland zal waar mogelijk FHS-medewerkers herplaatsen. Voor zover dat niet lukt is het bestaande sociaal plan van toepassing.

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v