Tweede telling stapelwagens op 19 juni

Tweede telling stapelwagens op 19 juni

De regeling Stapelwagenhuur Intern Gebruik (SIG) zorgt ervoor dat er jaarrond voldoende stapelwagens beschikbaar zijn bij Royal FloraHolland. Iedere klant die binnen het veilinggebouw gebruik maakt van stapelwagens, sluit een boxcontract af met Royal FloraHolland. De tweede telling in 2023 vindt a.s. maandag plaats.

"De hoogte van het afgesloten boxcontract vergelijken we aan het einde van het jaar met het werkelijke aantal in gebruik zijnde stapelwagens. Tussen maandag 19 juni en zondag 2 juli 2023 komen we bij jou langs voor een controle-telling van het aantal stapelwagens. De controle kan eventueel uitlopen naar week 27", zo laat de veiling weten.

Hoe werkt de telling?
In week 25 en 26 komen Royal FloraHolland-medewerkers bij elke boxhouder op elke locatie langs om het aantal aanwezige stapelwagens te tellen. "Na deze telling laten wij een kopie van het telformulier achter, zodat jij weet hoeveel stapelwagens wij bij jou geteld hebben. Deze telling heeft geen directe gevolgen. Pas na een aantal tellingen stellen we het gemiddelde resultaat vast. Wanneer nodig passen we dan in overleg met jou het boxcontract naar boven of naar beneden aan."

Bekijk hier het overzicht van de tellingen in 2023

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v