Tijdelijke koeling door onderhoud RFH Naaldwijk

Tijdelijke koeling door onderhoud RFH Naaldwijk

In Naaldwijk is Royal FloraHolland bezig met groot onderhoud van de koelinstallaties. Voor het onderhoud moet de koelinstallatie buiten werking zijn. "Om toch de dienstverlening te kunnen leveren die je van ons gewend bent, is een tijdelijke koelinstallatie geplaatst aan de buitenkant van de Elsenzijde van het gebouw. Deze installatie wordt vanaf 8 september in gebruik genomen."

Tijdens het onderhoud van de bestaande koelvoorziening worden onder meer de leidingsystemen gerepareerd of vernieuwd. De werkzaamheden zullen enkele maanden in beslag nemen. Naar verwachting is begin 2024 het groot onderhoud volledig afgerond. Dan zal de tijdelijke installatie weer worden verwijderd.

Wat ga je ervan merken?
Dankzij de tijdelijke koelinstallatie kan de bedrijfsvoering gewoon doorgang vinden: aanvoeren en schouwen blijven mogelijk. De werkzaamheden vinden zoveel mogelijk buiten de drukste tijden om plaats en de logistieke dienstverlening blijft zoals je gewend bent.

  • Onze locaties blijven gewoon toegankelijk. Houd er wel rekening mee dat we delen van het gebouw aan de Elsen- en Dijkzijde voor kortere of langere periode moeten afzetten en er omleidingen zijn. Dit geven we tijdig aan en we zorgen voor aanduiding op locatie.
  • Soms zijn de aanrijroutes naar de docks anders. Ook hier zorgen we voor tijdige berichtgeving en aanduiding op locatie.
  • Houd de komende weken rekening met meer transportbewegingen vanuit de bouwwerkzaamheden. Deze transporten vinden vooral plaats na het logistieke ochtendproces van Royal FloraHolland.

De koelcellen werken met de tijdelijke installatie hetzelfde als gebruikelijk. De ervaring in de koelcel (zoals gangbare temperatuur tussen 2 en 8 graden en geluid) is niet anders dan normaal. Na ontvangst staan de producten onder de gebruikelijke condities opgesteld tot het moment van afleveren.

Veiligheid voorop
"Uiteraard staat bij Royal FloraHolland de veiligheid van medewerkers, gebruikers van de locaties en omwonenden altijd voorop. Het onderhoud van de koelinstallatie gebeurt door ervaren en gespecialiseerde partijen. We zorgen tijdens de werkzaamheden zoals gebruikelijk voor extra controles van de installaties, de activiteiten en de omgeving."

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v