Start onderhoud koelcellen bij RFH in Naaldwijk

Start onderhoud koelcellen bij RFH in Naaldwijk

In september is Royal FloraHolland begonnen met de voorbereidingen voor het onderhoud van de koelinstallaties in Naaldwijk. Een belangrijke stap hierin was de plaatsing van een tijdelijke koelinstallatie. "Dankzij deze tijdelijke koelinstallatie is de dienstverlening die je van ons gewend bent gewoon mogelijk. Na het in gebruik nemen van de tijdelijke koelinstallaties, is in week 42 het koudemiddel verwijderd en kunnen wij vanaf week 43 beginnen met het onderhoud aan de bestaande koelinstallaties", aldus de veiling.

Tijdens het onderhoud van de bestaande koelvoorziening worden onder meer de leidingsystemen gerepareerd of vernieuwd. De tijdelijke koelinstallatie neemt het koelen van de koelcellen gedurende het onderhoud over van de bestaande koeling. Het onderhoud zal enkele maanden in beslag nemen. Naar verwachting is het begin 2024 volledig afgerond. Daarna wordt de tijdelijke installatie weer verwijderd.

"De bedrijfsvoering, zoals het aanvoeren en schouwen blijft mogelijk dankzij de tijdelijke koelinstallatie. De werkzaamheden vinden zoveel mogelijk buiten de drukste tijden om plaats en de logistieke dienstverlening blijft zoals je van ons gewend bent. Onze locaties blijven gewoon toegankelijk. Van september tot begin 2024 is een gedeelte van de Elsenzijde afgezet. Eventuele overige tijdelijke afzettingen of omleidingen worden tijdig aangegeven op locatie. Er zijn gedurende de dag diverse werkzaamheden buiten het gebouw. De koelcellen werken met de tijdelijke installatie hetzelfde als gebruikelijk. De ervaring in de koelcel (zoals gangbare temperatuur tussen 2 en 8 graden en geluid) is niet anders dan normaal. Na ontvangst staan de producten onder de gebruikelijke condities opgesteld tot het moment van afleveren."

Veiligheid voorop
"Uiteraard staat bij Royal FloraHolland de veiligheid van medewerkers, gebruikers van de locaties en omwonenden altijd voorop. Het onderhoud van de koelinstallatie gebeurt door ervaren en gespecialiseerde partijen. We zorgen tijdens de werkzaamheden zoals gebruikelijk voor extra controles van de installaties, de activiteiten en de omgeving."

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v