Gratis berichtenservice RFH voor interne nachthuur

Gratis berichtenservice RFH voor interne nachthuur

In de drukste perioden van het jaar zet Royal FloraHolland interne nachthuur in om de beschikbaarheid van stapelwagens te vergroten. Blijf direct op de hoogte of de interne nachthuur wel of niet doorgaat met de gratis berichtendienst SIG interne nachthuur.

De kerstdrukte komt al op gang en daarom start binnenkort de interne nachthuurperiode december 2022. De eerste geplande nacht is de nacht van zondag 4 op maandag 5 december 2022, zo laat Royal FloraHolland weten. "Alle nachten zijn zogenoemde 'flexibele' nachten. Als er voor een nacht genoeg stapelwagens beschikbaar zijn, kunnen wij besluiten om de interne nachthuurheffing niet door te laten gaan. Of de nachthuur daadwerkelijk doorgaat, melden we uiterlijk op de dag zelf, voor 10.00 uur. Als de interne nachthuur in het weekend valt, informeren we je op vrijdag uiterlijk voor 10.00 uur."

Via de website van Royal FloraHolland kun je op de hoogte blijven over de heffing interne nachthuur. Word je liever direct op de hoogte gesteld zodra bekend is of de interne nachthuur wel of niet doorgaat? Dan kan je een gratis abonnement nemen op de berichtendienst SIG interne nachthuur. Je ontvangt dan een bericht via e-mail of sms. Abonneren voor deze gratis service kan hier.

 

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v