'Goedwerkende stapelwagens onmisbaar'

'Goedwerkende stapelwagens onmisbaar'

Goedwerkende stapelwagens met drie vaste standaard legborden zijn essentieel voor de logistieke processen in de sierteeltketen, zo laat Royal FloraHolland weten. Goedwerkende stapelwagens zorgen niet alleen voor efficiënte logistieke processen, maar ook voor veilige processen.

"Het op peil houden van onze stapelwagenpool is daarom erg belangrijk en jaarlijks repareren we 70.000 stapelwagens. Om dit te realiseren hebben we de hulp nodig van alle gebruikers: kom je een kapot exemplaar tegen? Laat deze staan zodat wij deze kunnen repareren nog voor de komende piek. Hoe meer goedwerkende stapelwagens hoe beter. Daarnaast zijn kapotte stapelwagens gewoon een grote bron van ergernis, zowel voor jou als voor ons. Voorkom daarom kapotte stapelwagens en breng daarom geen veranderingen aan."

Royal FloraHolland vraagt aan alle stapelwagengebruikers om mee te helpen aan een goedwerkende stapelwagenpool en daarom geen enkele verandering aan te brengen. Haal bijvoorbeeld de vaste standaard legborden niet los en haal ze er ook niet uit. Dit is niet toegestaan, omdat:

  •     Het loshalen de vaste standaard legborden en de borgkabels beschadigt; de reparatiekosten hiervan zijn fors.
  •     Stapelwagens met minder of meer dan de drie vaste standaard legborden zijn niet goed meer te beladen en geven problemen in de hele logistieke keten. Aanvoeren op deze stapelwagens is daarom niet toegestaan.

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v