'Werkende stapelwagens essentieel voor processen'

'Werkende stapelwagens essentieel voor processen'

Goedwerkende stapelwagens, met drie standaard legborden vastgemaakt aan de kabel, zijn essentieel in de logistieke processen in de sierteeltketen. Het op peil houden van de stapelwagenpool is erg belangrijk, zo laat Royal FloraHolland weten. "Jaarlijks repareren we 70.000 stapelwagens. Om dit te realiseren hebben we de hulp nodig van alle gebruikers."

De veiling roept iedereen op om kapotte exemplaren te laten staan, zodat die nog voor de komende piek gerepareerd kunnen worden. "Hoe meer goedwerkende stapelwagens hoe beter. Daarnaast zijn kapotte stapelwagens gewoon een grote bron van ergernis, zowel voor jou als voor ons. Voorkom daarom kapotte stapelwagens en breng daarom geen veranderingen aan.

Breng zelf geen veranderingen aan
"We vragen aan alle stapelwagengebruikers om mee te helpen aan een goedwerkende stapelwagenpool en geen enkele verandering aan te brengen. Hiermee bedoelen we bijvoorbeeld, haal de vaste standaard legborden niet los en haal ze er ook niet uit. Dit is niet toegestaan, omdat het loshalen de vaste standaard legborden en de borgkabels beschadigt. De reparatiekosten hiervan zijn fors. Bovendien zijn stapelwagens met minder of meer dan de drie vaste standaard legborden niet goed meer te beladen. Dit geeft problemen in de hele logistieke keten."

 

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v