FLE onthult eerste vernieuwde trailer

FLE onthult eerste vernieuwde trailer

Freight Line Europe, een toonaangevende speler in de logistieke sector, kondigt met trots de introductie aan van de allereerste trailer met de nieuwe merkuitstraling. Na de onthulling van de nieuwe huisstijl eind augustus is dit een belangrijke mijlpaal voor het bedrijf, dat hiermee hun toewijding aan geconditioneerd transport benadrukt.

De nieuwe merkuitstraling van FLE straalt frisheid en toewijding aan kwaliteit uit, en wordt gekenmerkt door het krachtige motto: ‘Dedicated to farm-to-table freshness’. Deze woorden weerspiegelen niet alleen de betrokkenheid van het bedrijf om verse producten veilig en efficiënt te leveren, maar benadrukken ook de specialisatie in geconditioneerd transport van verse goederen. Met de onthulling van de eerste trailer in de nieuwe huisstijl, zet FLE een belangrijke stap in het versterken van de positie in geconditioneerd transport. De trailer is niet alleen een visuele representatie van de vernieuwde merkuitstraling, maar symboliseert ook de voortdurende inzet voor innovatie en servicekwaliteit.

FLE is een vooraanstaand bedrijf in de logistieke sector, gespecialiseerd in geconditioneerd transport. Met een toegewijd team en state-of-the art wagenpark streeft het bedrijf ernaar om verse producten veilig en tijdig te leveren, van start tot finish.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v