Connect-EAB niet meer nodig en geen serviceheffing

Connect-EAB niet meer nodig en geen serviceheffing

Met Royal FloraHolland werkt Floriday aan een toekomstbestendige marktplaats voor de sierteeltsector. "We willen de handel via Floriday daarom zo aantrekkelijk mogelijk maken. En in onze weg van verdergaande digitalisering nemen we geleidelijk afscheid van technieken en diensten die niet meer voldoen aan de actuele technische standaarden."

Per 1 juli 2023 zijn er om die reden twee veranderingen voor kwekers en kopers die directe handel met elkaar drijven: bij kopers wordt er geen serviceheffing in rekening gebracht als zij de order plaatsen via Floriday en kwekers worden gestimuleerd om alle directe handel via Floriday af te rekenen waardoor de Connect-EAB niet meer nodig is.

Wat betekent dit voor kwekers?
Voor eind april bieden softwarepakketten de mogelijkheid om de directe levering via Floriday af te handelen. Hierdoor is het versturen van een Connect-EAB niet meer nodig. De Connect-EAB is namelijk niet bestendig voor toekomstige ontwikkelingen die nodig zijn voor het digitaal zaken doen. Vanaf 1 juli betaal je als kweker een tarief als je nog gebruik maakt van de Connect-EAB. Dit tarief gebruiken we om de kosten te dekken, die gepaard gaan met het in stand houden van het systeem voor het gebruik van de Connect-EAB. Kwekers die in 2022 gebruik hebben gemaakt van de Connect-EAB zijn inmiddels schriftelijk geïnformeerd over het tarief.

Lees hier verder

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v