VannoVa nodigt relaties uit bij Guus van Leeuwen

VannoVa nodigt relaties uit bij Guus van Leeuwen

Op donderdag 13 juni nodigde het chrysantencollectief VannoVa relaties uit bij een van de oprichters, Guus van Leeuwen, in Kwintsheul. De trots van Guus, de witte enkelbloemige chrysant 'Kennedy', stond dit jaar in de schijnwerpers en trok vele bezoekers. Dit populaire ras, gecombineerd met de gezelligheid van alle VannoVa-kwekers, zorgde voor een succesvolle opkomst.

Guus van Leeuwen licht toe: “De relatiedag is een jaarlijks terugkerend evenement dat wij als VannoVa organiseren. Het is fijn om in een iets rustigere periode relaties te ontvangen en bij te praten zonder tijdsdruk.” Tijdens deze dag presenteert VannoVa al hun variëteiten en biedt het bezoekers de gelegenheid om een kijkje te nemen in de kwekerij. “Zowel bij VannoVa als in de kwekerij gaan de ontwikkelingen snel, en het is belangrijk om belanghebbenden daarvan op de hoogte te houden. We gaan ons kwaliteitsbeleid aanscherpen.”

Tijdens de relatiedag konden bezoekers door de kwekerij wandelen en een kijkje nemen achter de schermen van het teeltproces. Daarnaast presenteerde J. & A. Flowers de noviteit 'Undercover', die in beperkte oplage beschikbaar is vanaf week 26. Deze pluischrysant van veredelaar Dekker Chrysanten valt op door zijn goede verfbaarheid en prachtige, gevulde bloem.

Bron:

Deel artikel