Valentijnactie bij 25-jarige Van der Drift Roses

Valentijnactie bij 25-jarige Van der Drift Roses

Rozenkwekerij Van der Drift Roses bestaat dit jaar precies 25 jaar. Om dat te vieren wordt in de week van Valentijnsdag iedere dag een dinerbon onder kopende klanten verloot. De bon is goed voor een zesgangen all-in Moestuinmenu voor twee bij De Dyck in Woubrugge, een restaurant dat is bekroond met een Groene Michelin Ster.

De kas in Kwintsheul werd in 1998 in gebruik genomen door eigenaar Marc van der Drift. Na twee teelten Red Berlin is hij in 2007 overgestapt op de productie van Red Naomi!. Sindsdien is de Drift Red Naomi! uitgegroeid tot een begrip dat staat voor vakmanschap en kwaliteit. De eigenaar en zijn betrokken en vakkundig team van ca. 40 medewerkers hanteren dagelijks een compromisloze werkwijze op het gebied van teelt-en kwaliteitsoptimalisatie. Het resultaat wordt inmiddels geroemd in binnen en buitenland: jaarlijks verlaten ongeveer 10 miljoen rozen de kas naar voornamelijk high-end klanten.

In het teeltproces focust Van der Drift op duurzame productie. Het bedrijf maakt gebruik van biologisch geïntegreerde gewasbescherming, hergebruikt water en grondstoffen en maakt bewust gebruik van verpakkingsmateriaal. Tevens maakt Van der Drift gebruik van een energiecluster waar gezamenlijk warmte en energie wordt opgewekt. Daarin wordt voor 50% gebruik gemaakt van aardwarmte en zijn afgelopen jaar 2800 zonnepanelen geïnstalleerd. Hiermee wordt voldaan aan alle benodigde certificeringen en is de juiste basis gelegd om ook voor de toekomst te blijven werken aan nog minder impact voor mens en milieu en daarmee aan de eisen van het allerhoogste marktsegment te blijven voldoen.

Winactie
De winnaars van de jubileum-actie worden persoonlijk op de hoogte gesteld. Meer weten? Neem een kijkje op www.vanderdriftroses.com.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v