'Sweet Kiss & Ride'

'Sweet Kiss & Ride'

Het jaar 2024 is goed begonnen voor de kwekers van Telersvereniging Sweet Kisses. Terwijl het 'Sweet Kisses seizoen' in volle gang is, hebben Myron Dijkhuizen van Berkhout Plants en Bink Uittenbroek van SV.CO namens Sweet Kisses, een bezoek gebracht aan de exporteurs. Met een klassieke Volkswagen T1 toerden zij door het Westland en Aalsmeer.

Tijdens dit bezoek werden de exporteurs getrakteerd op een heerlijk gebakje en konden zij een blik werpen op de mooie producten van Sweet Kisses. De Primula obconica, de ideale winterbloeier, staat bekend om zijn brede palet aan levendige, frisse kleuren en brengt het voorjaar alvast in huis bij de consument. De winterse omstandigheden onderweg, inclusief wat sneeuw, waren voor de planten geen probleem. Hun sterke karakter maakt ze uiterst geschikt voor transport tijdens de koudere maanden.

Naast persoonlijk contact was de ‘Sweet Kiss & Ride’ ook een mooie kans om de nieuwe uitstraling onder de aandacht te brengen. Dit seizoen hebben we namelijk nieuwe hoezen geïntroduceerd. De nieuwe hoezen, ontworpen in samenwerking met Sandra Könings, brandcreator en trendvertaler, maken onze Sweet Kisses nog aantrekkelijker op de winkelvloer.

Telersvereniging Sweet Kisses is een samenwerking tussen veredelaar Schoneveld Breeding en de zes kwekers SV.CO, Gevers Planten, Ammerlaan-Sosef, Loos Plants, Berkhout Plants en Gebr. Grootscholten. Gezamenlijk wordt er gewerkt aan kwaliteit, product- en conceptontwikkeling van de Primula obconica’s.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v