Start Charmelia-campagne

Start Charmelia-campagne

Plukboeketten zijn tegenwoordig verrassend populair in Europa. Ze stralen positiviteit, vrolijkheid en optimise uit, en dat is precies wat we nodig hebben. Charmelia roept ‘the feeling of wildflowers’ op en is daarmee een perfecte bloem voor in een plukboeket.

Charmelia is een product van veredelaar Royal Van Zanten en wordt gekweekt door Together2Grow. Inmiddels bestaat het assortiment uit een zestal rassen: Charmelia Blush, Charmelia Yellow, Charmelia Pink, Charmelia White, Charmelia Purplex en Charmelia Blanca. Het is een bijzondere florinca, die met haar fraaie bloemen kracht en positiviteit uitstraalt. Charmelia is geen veldbloem, maar scoort hoog op het gebied van duurzaamheid, vanwege haar energiearme koude teelt en past daarmee perfect in deze trend. Naast de veelzijdigheid van de kleurrijke Charmelia-collectie, hebben deze rassen ook een buitengewone lange houdbaarheid, tot wel 21 dagen in de vaas. Hierdoor zorgt deze ‘wildflower’ voor extra lang plezier!

Pluk de zomer
De beschikbaarheid van Charmelia in verschillende kleuren, maakt dat de bloemist er alle kanten mee op kan. Hoewel ze prachtig is als solitaire bloem, voelt Charmelia zich helemaal thuis in veld- en plukboeketten. Ze brengt veel kleur in het boeket, wat door haar overvloedige bloei alleen maar wordt versterkt. Steeds meer bruiden kiezen voor een zomers plukboeket als bruidsboeket. Zo’n bloemrijk boeket past helemaal bij de trend van trouwen in een ongedwongen setting. Charmelia kan ook worden toegepast in bloemdecoraties voor de ceremonie- en feestlocaties. 

Royal Van Zanten lanceerde onlangs ook hun inspiratiepagina 'What's b(l)ooming today’, waarop informatie over novititeiten, inspiratie en verhalen van kwekers vindt. Op dit nieuwe platform vind je ook informatie en inspiratie over Charmelia.

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v