Sion gaat phalaenopsis opkweken voor Jova Plant

Sion gaat phalaenopsis opkweken voor Jova Plant

Binnenkort stopt Sion met het oppotten van het eigen assortiment bloeiende Phalaenopsis. Het bedrijf gaat witte bloeiende planten opkweken voor Jova Plant. Jova Plant is gespecialiseerd in het verven van de Phalaenopsis. Sion zal medio 2024 (week 35) stoppen met de directe verkoop van een breed assortiment aan bloeiende Phalaenopsis.

Het komende jaar kunnen klanten zoals gebruikelijk bij Sion terecht voor de verkoop van het bloeiende product. Daarnaast blijft het bedrijf 6.000 tot 8.000 test- en zaailingen per week produceren, voor hun veredeling. Het bestaande team van Sion zal voor beide producties worden ingezet. De bloeiende Phalaenopsis voor Jova Plant, zullen door het verkoopteam van Jova Plant verkocht worden. Daarom zal Sion, vanaf 2024, week 35 geen lid meer zijn van Decorum. Door deze positieve ontwikkeling kan de jonge planten leverancier zich volledig focussen op de core business van het bedrijf: veredelen, vermeerderen en het opkweken van jonge planten. 

Sion Young Plants, behoort tot de internationale top van veredelaars en vermeerderaars van Phalaenopsis en zorgt voor een uitgebreid assortiment en marketing- en verkoopkennis.

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v