Romy vandaag op pad voor ludieke lelie-actie

Romy vandaag op pad voor ludieke lelie-actie

Valentijn is voorbij, dus is het tijd om de roos in te ruilen voor de lelie, vinden ze bij de promotiecommissie Love for Lilies van Royal FloraHolland. Met een ludieke actie onder Lelie-kopers wordt dit vandaag kracht bijgezet en niemand minder dan onze eigen Romy Stuik gaat hiervoor op pad vandaag.

De actie is erop gericht om mensen op hun mobiele telefoon de ideale lelie-match te laten vinden. Hoe dat precies zit, lees je later uitgebreid op Goedemorgen, maar als je vanochtend naar Hortibiz Newsradio luistert krijg je alvast een tipje van de sluier. Zowel tussen 10.00 en 11.00 uur als tussen 11.00 en 12.00 uur zal Romy live inbellen om kort verslag te doen van de lelie-actie van Love for Lilies.

Love for Lilies is het promotiecollectief van 70 Nederlandse leliekwekers die aanvoeren bij veiling Royal FloraHolland. De promotiecampagne 'Not grown to be subtle' draait erom dat lelie altijd het bruisende middelpunt is van het bloemenschap. Hierbij ligt de nadruk op de grootsheid van de lelie, het diepe assortiment en unieke charmes; bloei, kleur en geur. De promotiecampagne wordt actief ingezet onder de handel- en vakspecialisten in Nederland, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en uitgevoerd door Concept Factory.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v