Promotiecampagne Cyclaam 3 jaar verlengd

Promotiecampagne Cyclaam 3 jaar verlengd

De jaarlijkse gewasbijeenkomst Cyclaam vond op vrijdag 1 december plaats bij Royal FloraHolland. Dit jaar stonden er 2 belangrijke zaken op de agenda van de gewasbijeenkomst. Naast de prijsuitreiking plaats van de benchmark was ook de stemming voor verlenging van de promotiecampagne. De gewasbijeenkomst wordt jaarlijks georganiseerd door de landelijke commissie Cyclaam en Royal FloraHolland.

Net zoals afgelopen jaren stond de Garden Cyclaam centraal in de benchmark. Negentien telers hebben hun mini, midi en grootbloemige cyclamen ingezonden om de kwaliteit, houdbaarheid en verschillen in bloeiprestaties ten opzichte van hun collega’s te testen. De test vond net als vorig jaar plaats bij de buitenruimte voor onderzoek van het Post Harvest Kenniscentrum van Royal FloraHolland. De deelnemers ontvangen een persoonlijk onderzoeksverslag met bloeiprestaties en foto’s van hun inzending.

Gezondheid en Geluk
Jasper van Diemen, netwerkcoördinator Eenjarige zomerbloeiers, gaf  een toelichting op de Toolkit Gezondheid en Geluk, deze toolkit is een aantal maanden geleden geïntroduceerd door Glastuinbouw Nederland. Deze toolkit geeft kwekers handvatten om het verhaal van de glastuinbouw nog beter te kunnen vertellen aan de samenleving.

Lees hier verder

Bron: Glastuinbouw Nederland

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v