Nieuwe tarieven RFH 2024

Nieuwe tarieven RFH 2024

Royal FloraHolland informeert kopers over de per 1 januari 2024 geldende tarieven op het platform. De belangrijkste wijzigingen zijn op een rij gezet en de veiling licht toe hoe zij omgaat met kostenbeheersing en noodzakelijke investeringen.

De afgelopen jaren bleven de tariefverhogingen achter bij de stijging van de kosten en de inflatie. De kosten van Royal FloraHolland zijn de afgelopen twee jaren snel toegenomen, meer dan de opbrengsten. Met inflatie, CAO-afspraken en een hogere energierekening als de belangrijkste oorzaken.

Inzet op kostenbeheersing
"Natuurlijk sturen we continu op kostenbesparingen en het voorkomen van kostenverhogingen. We voeren al langer grootschalige, concrete maatregelen door in onze organisatie met het oog op kostenbeheersing. De uitvoering daarvan kost tijd. Onze investeringen nemen toe in Floriday en in digitalisering, maar ook in verduurzaming en de ontwikkeling en het onderhoud van vastgoed. Uiteindelijk heeft de gehele sector voordeel bij de noodzakelijke investeringen die wij nu versneld doen in onze IT-systemen, -processen en vastgoed."

Bekijk hier de belangrijkste tariefwijzigingen per 1 januari 2024

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v