Qualily introduceert hoogwaardige collectie

Qualily introduceert hoogwaardige collectie

De Westlandse leliekwekerij Qualily trapt een nieuwe campagne af met alleen haar allerbeste lelies in de hoofdrol. Het bedrijf pakt groots uit om internationale groothandels en bloemisten kennis te laten maken met deze kwaliteitsproducten.

In samenwerking met diverse bollenleveranciers wordt ‘Qualily’s Superior Selection’ gelanceerd. De collectie bestaat uit 11 hoogwaardige lelies met een optimale prijs-kwaliteit verhouding, bestaande uit diverse kleuren, geuren én geurloze bloemen. “De soorten zijn onder meer geselecteerd op de geschiktheid voor transport en hun lange vaasleven”, vertelt Ruud van der Hoeven, hij is als mede-eigenaar van Qualily verantwoordelijk voor het selectieproces en de inkoop van de leliebollen.

Maak kennis met Qualily’s Superior Selection
Exporteurs kunnen hun klanten kosteloos kennis laten maken met de geurende en geurloze lelies van de Superior Selection aan de hand van een exclusieve samplebox. Voor de introductie van deze collectie heeft Qualily een promotiekit samengesteld met hierin alle kwaliteitslelies en allerhande promotiemateriaal.

De volgende lelies zijn onderdeel van Qualily’s Superior Selection:
-Corleone (rood - odorless)    -Brindisi (roze - odorless)    -Marlon (roze)
-Litouwen (wit – odorless)    -Menorca (zalmroze – odorless)    -Zambesi (wit)
-Nashville (geel - odorless)    -Snowboard (wit – dubbelbloemig)    -Dalian(dieproze)
-Cortona (oranje - odorless)    -Lotus Dream (pink – dubbelbloemig)    

De afgelopen periode stonden deze lelies in de spotlights tijdens high-end events in Rijksmuseum Muiderslot en bij een Vogue & Netflix event in Amsterdam. Ook tijdens de Trade Fair op 7 tot 9 november spelen deze lelies een hoofdrol op de stand van Qualily, waar geïnteresseerden welkom zijn om de collectie te bewonderen.

Heb je als exporteur of importerende groothandel interesse in het ontvangen van de exclusieve samplebox? Neem dan contact op met Martijn Kwakernaat via sales@qualily.nl voor de mogelijkheden. Ook is het mogelijk om toegang te krijgen tot digitale promotiekit met foto’s en posters. Qualily’s Superior Selection is een samenwerking van Qualily en haar bollenleveranciers Bloems, Boltha, Lierop, Vink, Hobaho, Menting, Bakkum, Noordeloos, Visser Oostwoud,  Wagemaker, Gebr. de Wit en Wessels.

 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v