Nieuw: Elephant Trunk

Nieuw: Elephant Trunk

Amigo Plant heeft onlangs een unieke toevoeging aan hun collectie gepresenteerd: de Elephant Trunk. Deze bijzondere vetplant, voortgekomen uit zorgvuldige kruisingen binnen het Zuid-Afrikaanse Cotyledon geslacht, valt op door zijn verrassende vorm, die doet denken aan de sierlijke slurf van een olifant. De inspirerende naam Elephant Trunk is bedacht door plantenscout Fons Bon, die zich liet leiden door de natuurlijke vorm en structuur van de plant.

De officiële onthulling van de Elephant Trunk vond plaats tijdens de GTC Days van Waterdrinker op 3 maart, waar de plant met een feestelijke doopceremonie zijn naam kreeg. Dit moment markeerde het begin van de opmerkelijke reis van de Elephant Trunk als een opvallende optie voor retailers en tuincentra die streven naar unieke aanvullingen op hun assortiment.
Voor wie meer wil weten over de Elephant Trunk of deze bijzondere plant aan zijn collectie wil toevoegen, nodigen we uit om een kijkje te nemen op de website van Amigo Plant of rechtstreeks contact op te nemen met de verkoopafdeling.

Amigo Plant is voortgekomen uit een diepe passie voor succulenten en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een toonaangevend en professioneel bedrijf. Sinds 2005 biedt het bedrijf een uitgebreid en hoogwaardig assortiment aan, gebaseerd op de liefde voor Echeveria, Crassula, Haworthia, Aloë en Peperomia. Als familiebedrijf blijft Amigo Plant vasthouden aan haar bevlogenheid en betrokkenheid. Met diverse locaties in zowel Nederland als Portugal, streeft het bedrijf niet alleen naar het ontwikkelen, kweken en verhandelen van succulenten, maar ook naar het verzekeren van een stabiele en gelukkige toekomst voor ondernemers en werknemers.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v